Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri için yapılacak Etik Kurul Başvuruları hakkında duyuru

Öğretim Üyelerinin Dikkatine
Yüksek Lisans ve Doktora tezleri için yapılacak etik kurul başvurusu için Hacettepe Üniversitesi’nin araştırma //www.etikkurul.hacettepe.edu.tr/index.php ve Yüksek Öğretim Kurumu’nun bilimsel araştırma ve yayın etiği ile ilgili kurallara //www.etikkurul.hacettepe.edu.tr/yayinetigi/YOKYonerge.pdf uyulması gereklidir. Tez danışmanlığını yürüttüğünüz Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerinin doğru etik kurula başvuru yaptığının kontrolü ve etik kurul kararının enstitü müdürlüğüne iletilmesi için gereğini rica ederiz.