Sıfır Atık Bilgilendirme Toplantısı 13.05.2022 tarihinde saat 11:00'da gerçekleştirilecektir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Üniversitemizde başlatılan "Sıfır Atık Sistem Kurulumu ve Atık Yönetimi" çalışmasını desteklemek adına Sürdürülebilir Yerleşkeler Koordinatörlüğü tarafından 11 Mayıs 2022 tarihinde Enstitümüz öğrencileri, akademik ve idari personeli için "Sıfır Atık Bilgilendirme Toplantısı" başlıklı eğitim düzenlenecektir. Toplantı Zoom üzerinden çevrimiçi/online olarak gerçekleştirilecek olup, Toplantıya ilişkin zoom linki aşağıda sunulmuştur.