SBE601 Araştırma Yöntemleri, Araştırma ve Yayın Etiği Dersi bilgilendirmesi.

SBE 601 Araştırma Yöntemleri, Araştırma ve Yayın Etiği Dersi https://lisansustu.hacettepe.edu.tr/ üzerinden yürütülecektir ve ders videoları ekle-sil haftasından sonra sürekli olarak erişime açılacak olup erişim için bilgi aşağıda verilmiştir. Dersler yüklenmiş videolar üzerinden takip edilebilecektir.

Bağlantıya tıkladığınızda giriş ekranına yönlendirileceksiniz. Giriş yapabilmeniz için kullanıcı adı ve şifre girmeniz gerekmektedir.

• Kullanıcı adınız: Öğrenci numaranızdır. (Ör: N123456)
  • Şifreniz: T.C. kimlik numaranızın ilk 6 rakamıdır. (Ör: 987654)

Sınavlar yüz yüze yapılacaktır.

Dersin bir ara, bir de final sınavı yapılacaktır.  Ara sınav ve Final sınavı tüm konuları kapsayacaktır. Ara sınavın geçme notundaki ağırlığı %40, final sınavının %60'tır.

Ara Sınav Tarihi       :  11 Mayıs 2022  Saat 14.00

Final Sınavı Tarihi   :  18 Mayıs 2022  Saat 14.00