“Sağlıkta Simülasyon Haftası” Hacettepe Üniversitesinde 20 Eylül 2018’de Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Bilimlerinde Simülasyon Anabilim Dalı tarafından gerçekleştirilecek bir etkinlikle kutlanacaktır.Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Tüm dünyada 17-21 Eylül 2018 tarihlerinde kutlanan "Sağlıkta Simülasyon Haftası” Hacettepe Üniversitesinde 20 Eylül 2018 Perşembe günü saat 12:30-13:30 arasında Sıhhiye Kampüsü Atatürk Heykeli önünde gerçekleştirilecek etkinlikle kutlanacaktır. Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Bilimlerinde Simülasyon Anabilim Dalı tarafından düzenlenecek etkinlikte öğrenciler, sağlık çalışanları ve katılımcıların simülatör üzerinde kardiyopulmoner resüsistasyon yapmaları özendirilecek ve kendilerine hafta ile ilgili küçük armağanlar verilecektir.