Sağlık Bilimleri Enstitüsü Öğrenci Temsilcisi Seçimi

Sevgili Öğrencimiz,

Hacettepe Üniversitesi Bütünleşik Kalite Güvencesi Sistemi gereğince, karar süreçlerine öğrenci katılımının sağlanması amacıyla Sağlık Bilimleri Enstitüsü programlarına kayıtlı; program kaydı ve ders seçimi yapmış, izinli olmayan öğrencilerden; Türk uyruklu ve yabancı uyruklu birer asil ve birer yedek olmak üzere 4 öğrenci temsilcisi seçilecektir. Seçim, başvuran adaylar arasından çevrimiçi olarak 6 Ocak Cuma günü 07:00-23:59 saatleri arasında yapılacaktır. Aşağıda belirtilen koşulları sağlayan ve öğrencilik süreçlerine aktif devam eden aday öğrencilerin, öğrenci temsilcisi aday formunu doldurup 4 Ocak 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar e-posta ile sbe@hacettepe.edu.tr adresine başvurmaları gerekmektedir. (Formun çıktısı alınmalı, çıktının alt kısmı mavi dolma veya mürekkepli kalem ile doldurulmalı, fotoğrafı çekilerek veya taranarak e-posta eki olarak gönderilmelidir.)

Gereğini bilgilerinize rica ederim.

Prof. Dr. Müge YEMİŞCİ ÖZKAN

Enstitü Müdürü

Form

Öğrenci Temsilcisi adayları aşağıdaki koşulları sağlamalıdır:

a) İlgili yüksek lisans veya doktora programından mezun olmasına en az 3 yarıyıl kalmış olması

b) Siyasi parti organlarında üye veya görevli olmaması

c) Yüz kızartıcı suçlardan dolayı adli sicil kaydı bulunmaması

ç) Uyarı cezası dışında disiplin cezası almamış olması

d) Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olması

e) Lisansüstü not ortalamasının 4 üzerinden 2,75 ve üstü veya 100 üzerinden 70 ve üstü olması

f) Terör örgütlerine aidiyeti veya bağlantısı ya da ilişkisi olmaması