Sağlık Bilimleri Enstitüsü Biyoinformatik Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi İdil Yet Loreal-UNESCO, "Bilim Kadınları İçin" programından ödül almaya hak kazanmıştır. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

L’Oréal Türkiye’nin UNESCO iş birliğiyle  verilen Bilim Kadınları İçin 2020 ödülü (FWIS 2020)

Artık hepimiz, bilimin yaşamımız için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Dünyanın bilime, bilimin kadınlara ihtiyacı var, şimdi her zamankinden daha fazla! Bilimde cinsiyet eşitliğini desteklemek ve rol modeller oluşturmak amacıyla L’Oréal Türkiye’nin UNESCO iş birliğiyle 18 yıldır hayata geçirdiği "Bilim Kadınları İçin" programında bu yıl; Türkiye’den 6 bilim kadını layık görüldü. Üniversitemiz, Sağlık bilimleri Enstitüsü Biyoinformatik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, Dr. İdil Yet, projesiyle ödüle layık görüldü ve araştırmalarını geliştirmek üzere 75.000 TL kazandı. Gelecek güzel günlere inancımızı arttıran genç ve yetenekli bilim kadınlarıyla gurur duyuyoruz.

Ödül posteri için tıklayınız.