Hacettepe Üniversitesi ve Michigan Devlet Üniversitesi arasındaki Mevlana Değişim Programı Protokolü hakkında.

Sayın Anabilim Dalı Başkanı,

Mevlana Koordinatörlüğü’nden gelen bilgiye göre Üniversitemiz ve Michigan Devlet Üniversitesi arasında Mevlana Değişim Protokolü imzalanmak istenilmektedir. ttps://reg.msu.edu/AcademicPrograms/Programs.aspx?PType=GR&Sort=CollDepart              (Graduate Degrees) adresindeki programları inceleyip, ekte gönderdiğimiz formları doldurarak, 9 Haziran 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar sbe@hacettepe.edu.tr adresine göndermenizi önemle rica ederiz.

Mevlana Değişim Programı ile ilgili detayları //www.mevlana.hacettepe.edu.tr adresinde bulabilirsiniz ve konu ile ilgili soruları yine bu adrese yöneltebilirsiniz.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Kontenjan formu (docx-word) için tıklayınız.

Kontenjan formu (pdf) için tıklayınız.