2-3 Temmuz 2024’te "Sağlık Bilimleri Enstitüsü 5. Danışman Eğitimi Çalıştayı" düzenlenmiştir.
Ders kayıtları hakkında lisansüstü öğrencilerimiz için önemli bilgilendirme

Değerli Lisansüstü Öğrencilerimiz,

Daha önce 16 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacağı duyurulan 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Program Kayıtları 19 Eylül 2024 Perşembe gününe ertelenmiştir.

Program kayıtları 19 Eylül 2024 Perşembe 09:00 itibariyle başlayacak olup sistem değişikliği sebebiyle oluşabilecek mağduriyetleri önleyebilmek adına ve kayıt yoğunluğu dikkate alınarak BİLSİS sistemi Ekle-Sil son tarihi olan 4 Ekim 2024 Cuma günü 23:59’a kadar açık tutulacaktır.

Program Kayıtları BİLSİS sistemi üzerinden yapılacaktır. Daha önceki dönemlerde kullanılan Enstitü Yönetim Sistemi-Prens kapatılmış olup, Üniversitemiz web sitesi Öğrenci sekmesinin altındaki Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı BİLSİS-Öğrenci Girişinden veya doğrudan https://bilsis.hacettepe.edu.tr/ adresinden giriş yapılarak program kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize ait BİLSİS şifreleri e-posta adreslerine gönderilmiştir. Mevcut kayıtlı öğrencilerimiz ise BİLSİS sisteminde e-Devlet ile Giriş veya Şifre Sıfırla yoluyla yeni şifrelerine ulaşabilirler.

Harç ödemeleri gerekirken harç bilgisi sistemde görünmeyen öğrencilerimiz Enstitü Öğrenci İşleri ile iletişime geçmelidirler.

Bu süreçte sistem değişikliğinden kaynaklanabilecek aksaklıklar için göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederiz.