"Depremin Ruhsal Etkileri ve Başa Çıkma Yolları" başlıklı panel tüm Hacettepe Üniversitesi akademik ve idari personeli ile öğrencilerine yönelik olarak 22 Şubat 2023 Çarşamba günü 13.30-15.30 saatleri arasında Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilecektir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Üniversitemiz Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi koordinatörlüğünde, Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü, Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı ile Çocuk Sağlığı Enstitüsü Ergen Sağlığı Bilim Dalı tarafından, 22 Şubat 2023 Çarşamba günü 13.30-15.30 saatleri arasında Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi gerçekleştirilecek "Depremin Ruhsal Etkileri ve Başa Çıkma Yolları" başlıklı panel tüm Hacettepe Üniversitesi akademik ve idari personeli ile öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilecektir.

Panel bilgi sayfası için tıklayınız.

Teams oturumu için tıklayınız.