Başvuruda Referans Mektubu İsteyen Anabilim Dalları (TR)

Sağlık Bilimleri Enstitüsü
  Ana Bilim Dalı Durum Açıklama
1. Anatomi 2 adet referans mektubu isteniyor.
2. Biyokimya 2 adet referans mektubu isteniyor.
3. Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Çalışıyorsa amirinden 1 adet referans mektubu isteniyor.
4. Diyetetik Beslenme Ve Diyetetik Doktora Programı için 1 adet referans ve 1 adet niyet mektubu isteniyor.
5. Eczacılık Temel Bilimleri 2 adet referans mektubu isteniyor.
6. Halk Sağlığı İstenmiyor. Öğrenci isterse getiriyor.
7. Hemşirelik Esasları Çalışıyorsa amirinden 1 adet referans mektubu isteniyor. Anabilim Dalımız Lisansüstü mülakat sınavlarına başvuracak adaylar için, eğer çalışıyorlarsa yalnızca çalıştıkları kurum amirinden imzalı bir referans mektubu talep ediyoruz. İki adet referans mektubuna ya da  herhangi bir kurumda çalışmayan adaylar için referans mektubuna gerek yoktur.
8. Hemşirelikte Yönetim 2 adet referans mektubu isteniyor. Aday herhangi bir işte çalışıyorsa mutlaka bilgisi olduğunu göstermesi açısından biri amirinden olmak üzere iki (2) referans mektubu alınmasını gerekli görüyoruz.
9. İç Hastalıkları Hemşireliği İç Hastalıkları Hemşireliği Doktora Programı için 2 adet referans mektubu isteniyor.
10. Klinik Onkoloji 2 adet referans mektubu isteniyor.
11. Kök Hücre Bilimleri 2 adet referans mektubu isteniyor.
12. Odyoloji İstenmiyor. Öğrenci isterse getiriyor.
13. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi 2 adet referans mektubu isteniyor.
14. Psikiyatri Hemşireliği 2 adet referans mektubu isteniyor.
15. Temel Onkoloji Tümör Biyolojisi ve İmmünolojisi Doktora Programı için 2 adet referans mektubu isteniyor.
16. Tıbbi Biyoloji 2 adet referans mektubu isteniyor.
17. Tıp Tarihi ve Etik 2 adet referans mektubu isteniyor.