29 Mayıs 2018 Lisansüstü Öğrencileri İçin Bilimsel Yayın ve Sunum Çalıştayı

Sevgili Öğrenciler,

29 Mayıs 2018 Salı günü, Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Yerleşkesi, Yeni Senato Salonunda, 8:30 – 18:30 saatleri arasında “LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN BİLİMSEL YAYIN VE SUNUM ÇALIŞTAYI” düzenlenecektir.

Çalıştayın kontenjanı sınırlıdır ve sadece tez döneminde olan öğrencilerimiz katılabilecektir.

Katılım için aşağıda başlantısı verilen katılım bilgi formunu doldurmanız gereklidir.

Çalıştaya başvuru sırasına göre programlarımızda kayıtlı tez döneminde 40 öğrenci çağrılacaktır. Programın tam gün olduğunu ve tüm oturumlara katılmanız gerektiğini ve belirlenen tarihi kontrol ederek katılım başvurusu yapmanız hususunu önemle hatırlatırız.

Saygılarımızla,

Sağlık Bilimleri Enstitüsü

“LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN BİLİMSEL YAYIN VE SUNUM ÇALIŞTAYI”

ile ilgili bağlantılar.