27 Haziran – 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Eğitimi Programı ve Türkiye Beyin Araştırmaları ve Sinirbilimleri derneğinin işbirliğinde uluslararası mezuniyet sonrası sinirbilim yaz okulunun (EGE BINGSS) sekizincisi düzenlenecektir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

27 Haziran – 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Eğitimi Programı ve Türkiye Beyin Araştırmaları ve Sinirbilimleri derneğinin işbirliğinde uluslararası mezuniyet sonrası sinirbilim yaz okulunun (EGE BINGSS) sekizincisi düzenlenecektir. Güncel gelişmeler ışığında, klasik ve modern tekniklerin sinirbilim araştırmalarının geleceğindeki rolü, yaz okulu süresince teorik dersler, laboratuvar uygulamaları ve odaklanmış küçük çalışma grupları ile ele alınacaktır. Ülkemizde sinirbilim alanında bir marka olan EGE BINGSS için bu yıl 60 kişilik bir kontenjan belirlenmiştir. Lütfen başvuru, program ve diğer yönleriyle EGE BINGSS hakkında bilgi almak için www.egebingss.org sayfasını takip ediniz.