2022 TUPA Uluslararası Proteomik Kongresi ve Hedefli Proteomik Analizi Kursu davet metni

Değerli Meslektaşlarımız,

2022 TuPA Uluslararası Proteomik Kongresi ve 4. Ulusal Proteomik Kongresi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde 14-15 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenecek olup, sizleri davet etmekten büyük mutluluk duymaktayız.
Kongremiz yüksek prestijli ulusal ve uluslararası davetli konuşmacılara ev sahipliği yapmanın yanı sıra, meslektaşlarımıza bilimsel çalışmalarını sözlü ve poster oturumlarında sunma şansı sağlayacaktır. Programda ayrıca uluslararası burs ve destek programlarını tanıtan başlıklar üzerinde durulacak, endüstri temsilcileri son gelişmeleri sergi alanında bizlere sunacaktır.
Bilimsel program, hücre biyolojisi ve fonksiyonel proteomik, yapısal proteomik, post-translasyonel modifikasyon analizi, biyoinformatik, multi-omik yaklaşımlar, DNA hasarı onarım proteinlerinin çoklu analizi, hastalıklar ve klinik uygulamalar gibi alanlardaki güncel konuları işleyen geniş bir yelpazede oluşturulmuştur.
Ayrıca, ilgilenen katılımcılar için, teorik ve uygulamalı “Hedefli Proteomik Analiz Kursu” 13 Ekim 2022 tarihinde yapılacaktır. Kursa katılım 30 kişi ile sınırlıdır.
Kongre ile ilgili detaylı bilgilere www.tupa2022.org adresinden ve ekteki afişten ulaşabilirsiniz.
Türkiye’nin en önemli tarih, kültür ve turizm merkezlerinden olan İzmir’de gerçekleştirilecek olan kongremizin konu ile ilgili bilim insanları arasındaki etkileşimin yanı sıra ruhumuzu da besleyeceğini düşünüyoruz.

Ekim’de Güzel İzmir’de buluşmak dileğiyle…

Kongre Düzenleme Kurulu adına

Prof. Dr. Gül Hüray İŞLEKEL