2022-2023 Akademik Yılı Güz Döneminde yürütülen SBE 601 Araştırma Yöntemleri, Araştırma ve Yayın Etiği Dersi Sınavı Hakkında Bilgilendirme

Sevgili Öğrenciler,

4 Ocak 2023 tarihinde saat 15:30'da 2. ara sınav yapılacaktır. Daha önce duyurulduğu üzere sınav sorumluluk üniteleri Modül 8-14 'dür. Sınav yerleri alfabetik isim sırasına göre ayrılmıştır. Sınav Tıp Fakültesi binasında yer alan Mor ve Kırmızı Amfi'de yapılacaktır. İsimleri (soy isim değil) A-H arası olanlar Mor Amfi, İ-Z arasında olanlar Kırmızı Amfi'de sınava gireceklerdir. Sınav listeleri sınav günü saat:15:00'de amfilerin kapılarına asılacaktır. Sınavdan 15 dakika önce Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü öğrenci kimlik belgeniz veya TC kimlik kartınız ile sınav yerinde hazır bulununuz. Duyurular Enstitüye vermiş olduğunuz e posta adreslerinize de gönderilmektedir. Aynı zamanda ders materyallerinin bulunduğu sistemde duyurular sekmesinden de mesajları takip edebilirsiniz. Sınav sonuçları da bu şekilde duyurulmaktadır.

İyi çalışmalar dileriz.