2016-2017 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni hakkında duyuru

Sayın Öğretim Üyemiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

1 Ekim 2016- 30 Eylül 2017  tarihleri arasında mezun olacak / olan tüm öğrencilerimiz için Ekim ayının ilk haftalarında  yapılması planlanan mezuniyet törenimizde ve  hazırlanacak olan mezuniyet kataloğunda  kullanılmak üzere varsa danışman ve öğrencinin birlikte göründüğü bir fotoğraf ile birlikte  ortak yürüttüğünüz çalışmalarınızı ve yayınlarınızı, katılım durumunuzu da belirterek sbe@hacettepe.edu.tr adresine 15 Eylül 2017 tarihine kadar bildirmenizi önemle rica ederiz.

Mezuniyet tören tarihi kesinleşince tören programı ve hazırlıkları  Enstitümüz web sayfasından duyurulacaktır.

Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürlüğü