15 Mayıs 2018 Türkiye Üniversiteleri Sağlık Bilimleri Enstitüleri 30. Toplantı Bilgilendirmesi

15 Mayıs 2018 Türkiye Üniversiteleri Sağlık Bilimleri Enstitüleri 30. Toplantısı

• Toplantı Programı
  • Katılım Formu
  • Toplantı Bilgileri
    • Toplantı Yeri: Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Yerleşkesi Kültür Merkezi R Salonu
    • Toplantı Tarihi: 15 Mayıs 2018
  • Ulaşım
    • Ulaşım Seçeneği 1: Havaalanından Belko Aracına binilir, Sıhhiye'de inilir ve yaklaşık 10dk yürüyüş ile Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Yerleşkesine ulaşılır.
    • Ulaşım seçeneği 2: AŞTİ (Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi)'den Ankaray (AŞTİ - Dikimevi yer altı raylı sistemi)'a binilir, Kurtuluş durağında inilir ve yaklaşık 10dk yürüyüş ile Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Yerleşkesine ulaşılır.
    • Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Yerleşkesi Haritası
  • İletişim