Rakamlarla SBE

Başvuru ve Kayıt İşlemleri

BAŞVURU

2017 - 2018 Bahar yarıyılı başvuruları 22 - 28 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.
Başvurular online yapılacaktır. Aday sistemden başvurusunu onayladığı anda başvurusu otomatik olarak kabul edilmiş olacaktır.
Bundan sonra adayın istenen belgeler ile sınav tarih ve saatinde sınav yerinde hazır bulunması gerekmektedir.
Başvuru sonrasında mağduriyet yaşamamak için aday kullanıcı klavuzunda yer alan adımları takip edin.

"Aday Başvuru Koşulları" için tıklayın( T.C. Uyruklu ve Uluslararası Adaylar)

Giriş sınavı sonuçlarını http://enstitu.hacettepe.edu.tr/aday.jsp adresinden Kullanıcı Adı ve Parola ile giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

KAYIT

2017 - 2018 Bahar yarıyılı kesin kayıt işlemleri 05 - 09 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.
Sınav sonucunda kesin kayıt hakkı kazananlar BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN BELGELER ile enstitü öğrenci işlerine şahsen başvuru yapacaklardır.
Öğrenci Kimliği talebinde bulunacaklar 05-09 Şubat 2018 tarihleri arasında Kimlik Talep Formunu bilgisyar ortamında doldurarak enstitü öğrenci işlerine teslim edeceklerdir.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Temel Tıp Bilimleri Doktora Başvurularında Aranacak Puan Türü

Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
sbe@hacettepe.edu.tr