SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BİYOİNFORMATİK ANABİLİM DALI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIMI ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROSUNA BAŞVURULARDA JÜRİ ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

Aşağıda isimleri yazılı adaylar için GİRİŞ SINAVI (10.07.2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 09.11.2018 tarih, 30590 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca yapılması gereken yazılı sınav) 05.09.2019 tarihinde, saat 10:30'da Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü toplantı salonunda yapılacaktır.

Sınav sonuçları 11.09.2019 tarihinde Sağlık Bilimleri Enstitüsü (//www.saglikbilimleri.hacettepe.edu.tr) ve Üniversite (https://www.hacettepe.edu.tr) web sayfalarında ilan edilecektir.

ANABİLİM DALI ADI : Biyoinformatik

FORM – 1