Rakamlarla SBE

İlgili Yönetmelik ve Bağlantılar

İLGİLİ YÖNETMELİK VE BAĞLANTILAR

Hacettepe Üniversitesi ÖYP Kurum Koordinasyon Birimi web Sayfası

1. Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Usul ve Esaslarda 04.02.2016 tarihli Genel Kurul Kararı ile değişiklik yapmıştır.

2. YÖK tarafından ilan edilen lisansüstü eğitim kontenjanlarına yerleştirilen araştırma görevlilerinin ÖYP kadrosu ile ilişiklerinin kesilmesi lisansüstü eğitimle de ilişiğin kesilmesi neticesini doğurmaz.

3. " (Değişiklik 04.02.2016 tarihli Genel Kurul Kararı ile yapılmıştır.)
Derslerini başarı ile tamamlayan ÖYP araştırma görevlileri kadrolarının bulunduğu üniversitelerin teklifleri ve YÖK Yürütme Kurulu kararı ile kadrolarının bulunduğu yüksek öğretim kurumlarına dönerler.

4. Bu araştırma görevlilerine lisansüstü eğitim çalışmalarının gerektirdiği durumlarda kısa süreli olmak kaydıyla izin verilir. (Değişiklik 04.02.2016 tarihli Genel Kurul Kararı ile yapılmıştır.)

Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
sbe@hacettepe.edu.tr