2019-2020 Akademik Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği Programı 1. Başvuru Yerleştirme Sonuçları

Listedeki Sağlık Bilimleri Enstitüsü öğrencileri; 2019-2020 Akademik Yılı Güz, Bahar ve Yaz Dönemi programından yararlanması planlanan öğrencilerdir.

İsim Soyisim Öğrenci No Bölüm Düzey Yüksek Lisans/Doktora Enstitü
Yasmin Aisha AHMED N16124381 Halk Sağlığı Yüksek Lisans Sağlık Bilimleri Enstitüsü
Gamze AKTUNA N16146071 Halk Sağlığı Doktora Sağlık Bilimleri Enstitüsü
Muhammed Şamil ÖZIŞIN N18149664 Dahili ve Cerrahi Araştırmalar Doktora Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Yerleştirilen öğrenci değişik sebeplere bağlı olarak 09 Mart 2020 tarihine kadar gitmekten vazgeçebilme hakkına sahiptir. Yerleştirilen öğrencilerin gitmekten vazgeçmesi durumunda bir dilekçe ile Bölüm Erasmus Koordinatörüne başvurması, söz konusu dilekçenin Bölüm Erasmus Koordinatörü tarafından uygunluğuna dair bir “uygundur” ifadesi ile imzalanması ve öğrenci tarafından AB Koordinatörlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Bölüm Erasmus Koordinatörlüğüne onaylatılmaksızın, doğrudan AB Koordinatörlüğüne getirilen dilekçeler ve e-posta ile yapılan vazgeçme bildirimleri işleme alınmayacaktır.

09 Mart 2020 tarihinden itibaren mücbir sebepler haricinde vazgeçme dilekçeleri kabul edilmeyecek ve 9 Ocak 2013 tarihinde alınan Üniversitemiz senato kararı doğrultusunda işlem yapılacaktır.

Ayrıntılı liste için tıklayınız.