04.02.2020 tarihi itibariyle ilişiği kesilenler.

04.02.2020 tarihi itibariyle ilişiği kesilen öğrenciler. (Yönetim Kurulu kararları için tıklayınız.)

TEZSİZ YÜKSEK LİSANS İLİŞİĞİ KESİLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ
Sayı Adı ve Soyadı Öğretim Programı Öğretim Düzeyi Gerekçe
1 EMİNE EMER İLAÇTA AR-GE TEZSİZ YÜKSEK LİSANS 2018-2019 Güz Yarıyılından itibaren 3 yarıyıllık süresi tamamlanmıştır.
2 NAGEHAN TUĞ İLAÇTA AR-GE TEZSİZ YÜKSEK LİSANS 2018-2019 Güz Yarıyılından itibaren 3 yarıyıllık süresi tamamlanmıştır.
3 BERNAS ÖZKAN TIBBİ ÜRÜNLERDE RUHSATLANDIRMA ESASLARI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS 2018-2019 Güz Yarıyılından itibaren 3 yarıyıllık süresi tamamlanmıştır.
4 NİL GÖL BERKER TIBBİ ÜRÜNLERDE RUHSATLANDIRMA ESASLARI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS 2018-2019 Güz Yarıyılından itibaren 3 yarıyıllık süresi tamamlanmıştır.
5 GÖKHAN TAŞKIRAN KLİNİK ECZACILIK TEZSİZ YÜKSEK LİSANS 2018-2019 Güz Yarıyılından itibaren 3 yarıyıllık süresi tamamlanmıştır.
6 MERVE KOCAYİĞİT KLİNİK ECZACILIK TEZSİZ YÜKSEK LİSANS 2018-2019 Güz Yarıyılından itibaren 3 yarıyıllık süresi tamamlanmıştır.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS İLİŞİĞİ KESİLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ
Sayı Adı ve Soyadı Öğretim Programı Öğretim Düzeyi Gerekçe
1 YEŞİM ÖZKAN SPOR FİZYOTERAPİSTLİĞİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2016-2017 Bahar yarıyılından itibaren azami 6 yarıyıllık süresini tamamlamıştır.
2 MERVE DEMİRBAŞ ORTOPEDİK FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2016-2017 Bahar yarıyılından itibaren azami 6 yarıyıllık süresini tamamlamıştır.
3 GÜLŞAH ÖCAL FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2016-2017 Bahar yarıyılından itibaren azami 6 yarıyıllık süresini tamamlamıştır.
4 EZGİ GÜRGÜN FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2016-2017 Bahar yarıyılından itibaren azami 6 yarıyıllık süresini tamamlamıştır.
5 MEHMET AKİF GÜLEÇ AFETLERDE SAĞLIK YÖNETİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2016-2017 Bahar yarıyılından itibaren azami 6 yarıyıllık süresini tamamlamıştır.
6 BİLGEHAN ZEYBEK AFETLERDE SAĞLIK YÖNETİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2016-2017 Bahar yarıyılından itibaren azami 6 yarıyıllık süresini tamamlamıştır.
7 DİLA ZENGİN KASAPOĞLU EPİDEMİYOLOJİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2016-2017 Bahar yarıyılından itibaren azami 6 yarıyıllık süresini tamamlamıştır.
8 ASLIHAN KAHRAMAN KOÇAN HALK SAĞLIĞI TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2016-2017 Bahar yarıyılından itibaren azami 6 yarıyıllık süresini tamamlamıştır.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS İLİŞİĞİ KESİLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ
Sayı Adı ve Soyadı Öğretim Programı Öğretim Düzeyi Gerekçe
1 TAYGUN ÇORUH BİYOİSTATİSTİK TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2017-2018 Bahar Yarıyılından itibaren  4 yarıyıl içerisinde zorunlu kredi, AKTS ve Zorunlu derslerini tamamlamamıştır.
2 FATİH AVCI SPOR BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2017-2018 Bahar Yarıyılından itibaren  4 yarıyıl içerisinde zorunlu kredi, AKTS ve Zorunlu derslerini tamamlamamıştır.
3 KUTALMIŞ ÇİFTCİOĞLU SPOR BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2017-2018 Bahar Yarıyılından itibaren  4 yarıyıl içerisinde zorunlu kredi, AKTS ve Zorunlu derslerini tamamlamamıştır.
4 SEYDA YAKUP UĞUR SPOR BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2016-2017 Bahar Yarıyılından itibaren  4 yarıyıl içerisinde zorunlu kredi, AKTS ve Zorunlu derslerini tamamlamamıştır.
5 BUKET KAHRAMAN NÖROLOJİ FİZYOTERAPİSTLİĞİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2017-2018 Bahar Yarıyılından itibaren  4 yarıyıl içerisinde zorunlu kredi, AKTS ve Zorunlu derslerini tamamlamamıştır.
6 RANA GÜMÜŞ HEMŞİRELİK HİZMETLERİ YÖNETİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2017-2018 Bahar Yarıyılından itibaren  4 yarıyıl içerisinde zorunlu kredi, AKTS ve Zorunlu derslerini tamamlamamıştır.
7 EYLÜL SENA ATAY RADYOTERAPİ FİZİĞİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2017-2018 Bahar Yarıyılından itibaren  4 yarıyıl içerisinde zorunlu kredi, AKTS ve Zorunlu derslerini tamamlamamıştır.

DOKTORA İLİŞİĞİ KESİLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ
Sayı Adı ve Soyadı Öğretim Programı Öğretim Düzeyi Gerekçe
1 BÜŞRA FENDOĞLU FARMAKOGNOZİ DOKTORA 2017-2018 Güz yarıyılından itibaren 4 yarıyıl içerisinde zorunlu kredi, AKTS ve Zorunlu derslerini tamamlamamıştır.
2 MEHMET KAAN TİRYAKİ FARMAKOLOJİ DOKTORA 2017-2018 Güz yarıyılından itibaren 4 yarıyıl içerisinde zorunlu kredi, AKTS ve Zorunlu derslerini tamamlamamıştır.
3 KADİR BÜYÜKDOĞAN ANATOMİ DOKTORA 2017-2018 Güz yarıyılından itibaren 4 yarıyıl içerisinde zorunlu kredi, AKTS ve Zorunlu derslerini tamamlamamıştır.

DOKTORA İLİŞİĞİ KESİLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ (YETERLİKTEN SONRA ÖNERİ VERMEYEN)
Sayı Adı ve Soyadı Öğretim Programı Öğretim Düzeyi Gerekçe
1 ADEM ABAY FARMASÖTİK BİYOTEKNOLOJİ DOKTORA H. Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 37. maddesi gereğince.
2 FATMA BENGÜL AKGÜN ŞİŞMAN  BESLENME VE DİYETETİK DOKTORA H. Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 37. maddesi gereğince.
3 ALİ KEREM ULUDAĞ BİYOİSTATİSTİK  DOKTORA H. Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 37. maddesi gereğince.
4 NAZLI GÜRKAN TIBBİ BİYOLOJİ DOKTORA H. Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 37. maddesi gereğince.
5 ÖZLEM ERDİR AKER TIBBİ BİYOLOJİ DOKTORA H. Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 37. maddesi gereğince.
6 ADNAN BARLAK BİYOKİMYA DOKTORA H. Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 37. maddesi gereğince.
7 SEDAT GİRAY KANDEMİRLİ  TEMEL NÖROLOJİK BİLİMLER DOKTORA H. Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 37. maddesi gereğince.
8 NURPER ÖZEN TEMEL NÖROLOJİK BİLİMLER DOKTORA H. Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 37. maddesi gereğince.
9 GÜZİDE TURANLI NÖRO-ELEKTROFİZYOLOJİ DOKTORA H. Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 37. maddesi gereğince.
10 AYŞE ÖZKAN SAĞLIK EĞİTİMİ DOKTORA H. Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 37. maddesi gereğince.

DOKTORA İLİŞİĞİ KESİLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ (5. DÖNEMİN SONUNDA YETERLİK SINAVINA GİRMEYEN)
Sayı Adı ve Soyadı Öğretim Programı Öğretim Düzeyi Gerekçe
1 TAHİR METİN PİŞKİN EPİDEMİYOLOJİ DOKTORA 5. Yarıyılın sonunda yetrerlilik sınavına girmemiştir.
2 YALIN SENCER ŞAHİN BİYOKİMYA DOKTORA 5. Yarıyılın sonunda yetrerlilik sınavına girmemiştir.